Welkom terug bij De Beejekurf!!

Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan alle geldende richtlijnen van het RIVM en de geldende noodverordening van Gemeente Venray houdt, hebben we het volgende protocol opgesteld.

Dit protocol is een levend document en zal steeds worden aangepast wanneer de situatie daar om vraagt. We zullen er zorg voor dragen dat dit protocol zichtbaar 

Voorafgaand aan je bezoek aan De Beejekurf

 • Het is verplicht te reserveren. Dit kan eventueel ook aan de deur. We vragen je naar je naam, telefoonnummer en mailadres.
 • Aan de deur doen we ons best de QR-code scannen, zolang dit verplicht wordt door de overheid. Levert dit een probleem voor je op? Bel ons dan even, dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen.
 • Ons team zal geen mondkapje meer dragen, iedereen die werkzaam is heeft, net als onze gasten, een gezondheidscheck gehad. Voelt u zich prettig om een mondkapje te dragen, dan mag dat uiteraard!
 • Onze openingstijden zijn bijna als vanouds: woensdag t/m zaterdag vanaf 17.30 en op zondag vanaf 13.00 uur. Om 0.00 uur moeten we de poort sluiten. 
 • Vanaf 1 oktober is er helaas een tekort aan keuken-medewerkers. Het restaurant zal dan tijdelijk geopend zijn van donderdag t/m zaterdag vanaf 17.30 en op zondag vanaf 13.00 uur. De tuinkamer wordt dan gereserveerd voor gezelschappen vanaf 10 personen (tot een maximum van 24 personen als 1,5 meter van toepassing is). Elke 3e woensdag van de maand zijn we geopend.
 • Groepen die willen reserveren op een woensdag vragen we (ruim op tijd) contact met ons op te nemen. Vanaf 10 personen kunnen we hiervoor open gaan, mits we dit tijdig weten.
 • We hopen deze tijdelijke maatregel snel weer op te kunnen heffen!!
 • Wij serveren graag ons JRE verrassingsmenu. Al het lekkers van De Beejekurf en de kookkunsten van Mathijs beleven in 4, 5, 6 of 7 gangen, net wat jij graag wil.
  Voor onze gasten die graag hun eigen keuze maken of liever 3 gangen eten, is op alle dagen ons BIB-Gourmand menu ook weer te reserveren. Zet u dit in het veldje opmerkingen erbij? Uitbreiden met een extra gang is uiteraard mogelijk!
   
  We vragen je begrip voor het feit dat een menu-keuze per tafel geldt. Het is voor ons niet mogelijk om per tafel verschillende soorten menu's te serveren. Wel mag het aantal gangen wisselen!
    
   
  Zijn er (di-)eetwensen? Zoals altijd krijgen we deze graag al bij de reservering door!
   

Je hebt bij ons gereserveerd met:

- 2 personen: Je mag met 2 personen aan een tafel zitten op minder dan 1,5 meter afstand, ook als je niet tot één huishouden behoort.

- 3 personen of meer: wanneer je 1 huishouden bent mag je aan één tafel. Op het moment dat je een groep bent, maar geen huishouden, dan moet er tussen elke persoon 1,5 meter. Aan onze ronde tafels lukt het om 4 personen aan één tafel te plaatsen met voldoende afstand. Als het qua ruimte lukt, zullen we proberen de reservering zo dicht mogelijk bij elkaar te zetten zodat het bijna één tafel lijkt! We zullen dan verschillende ronde tafels neerzetten en je mag er op vertrouwen dat we dit op een zo gezellig mogelijke manier gaan doen. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één is heel streng in het bewaken van de afstand, de ander vindt het heerlijk om weer echt bij elkaar te zitten. Is er bezwaar tegen het plaatsen aan 1 tafel, dan is hier, in verband met de beperkte plek, overleg over nodig. Mail ons even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tussen 13 en 16 uur met 0478581869.

Soms kunnen we, als extra service voor groepen, uitwijken naar onze locatie in het Odapark. Daar kunnen we op bepaalde momenten gebruik maken van het Theehuis. Vragen over prijzen en mogelijkheden kun je het beste stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bezoek aan De Beejekurf

We ontvangen je aan de ingang. Is iedereen fit en gezond? We vragen je dan om de handen te desinfecteren bij de hygienezuil. We begeleiden je graag naar tafel!

Omdat we de gezondheid van onze gasten en van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, hopen we dat je begrip hebt voor dit protocol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we dit onder controle krijgen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker mogen blijven genieten!!

 

De vragen die je jezelf stelt voor je bezoek:

 coronavragen

Beantwoord uzelf, of één van uw tafelgenoten een vraag met ‘ja’, dan verzoeken we u om niet te reserveren, of de reservering te verplaatsen naar een ander moment. (Omdat deze vragen bij reservering anders beantwoord zou kunnen worden, dan op de dag van de reservering, vragen we u dit voor binnenkomst nogmaals)

Naast de gezondheidscheck zullen we u vragen of u wellicht al weet hoeveel gangen u graag wil gaan eten en of er bijzonderheden zijn waar we qua maaltijdvoorbereiding rekening mee mogen houden. Weet u daar nog geen antwoord op, dan vragen we u dit alvast met het gezelschap te overleggen. Dieet- of menuwensen horen we graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Op de middag of avond zelf kunnen we daar geen aanpassingen meer in doen. Het aantal gangen zou ook al mogen, maar dat kan ook zeker nog op de middag of avond zelf!