Reserveren

Lunch serveren wij op zondag. We zijn dan doorlopend open vanaf 13.00 uur.

De overige dagen kunnen we speciaal voor een reservering open gaan. Je bent welkom wanneer je vantevoren reserveert (minimaal 3 dagen tevoren).

We gaan dan snel aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Als alles rond is zullen we voor een bevestiging zorgen.

Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen tijdens de beperkte opingen wegens corona serveren we ons JRE-verrassingsmenu voor u (vrijdag en zaterdag vanaf 4-gangen)
Bij dit menu kunnen uiteraard bij de reservering menuwensendoorgegeven worden. Hier proberen we altijd rekening mee te houden. Het voeren van één menu heeft de volgende voordelen:

  • Zo kunnen we ook in de keuken aan de richtlijnen van het RIVM voldoen.
  • We hoeven geen menukaart meer uit te reiken, wat anders een risico zou kunnen vormen.
  • Gezien het beperkt aantal gasten wat we mogen ontvangen, kunnen we op deze manier zorgen dat alles kraakvers blijft. Elke week vervangen we 1 gerecht in het verrassingsmenu.

 

Liever ons Bib-gourmand menu (3-gangen keuze, € 36) of het 3-gangen JRE menu? Natuurlijk ben je hiervoor ook welkom! Dit kan woensdag,donderdag en zondag het gehele diner. Op vrijdag en zaterdag enkel tussen 17.30 en 18.00, wij vragen dit bij de reservering even aan te geven. Zo heeft u alle tijd om te genieten en hebben wij de tafel op tijd vrij voor onze gasten om 20.00 uur

We hopen op begrip voor deze tijdelijke wijzigingen. Ze zijn voor ons noodzakelijk in deze tijd om de beleving te blijven geven die je van ons gewend bent!