Welkom terug bij De Beejekurf!!

Om u bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan alle geldende richtlijnen van het RIVM en de geldende noodverordening van Gemeente Venray houdt, hebben we het volgende protocol opgesteld.

Dit protocol is een levend document en zal steeds worden aangepast wanneer de situatie daar om vraagt. We zullen er zorg voor dragen dat dit protocol zichtbaar is op onze website en in het restaurant. Heeft u hierover vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Samen komen we alleen maar verder.

Voorafgaand aan je bezoek aan De Beejekurf

  • Vanaf 1 juni is het verplicht te reserveren.

  • We vragen u tijdens de reservering naar gezondheid. Dat doen we nogmaals wanneer u bij ons in het restaurant komt.

  • We vragen elke tafelgenoot zijn of haar gegevens achter te laten, deze worden enkel gebruikt op verzoek van de GGD en worden na 30 dagen verwijderd.

  • Weten we zeker dat iedereen fit en gezond is? Dan mogen we u bedienen aan tafel.

  • Iedereen dient De Beejekurf om 22.00 uur verlaten te hebben, daarom is tot nadere informatie de uiterste tijd om te arriveren 19.15 en zal de laatste bestelling voor de keuken om 19.30 uur opgenomen worden. Het aantal gangen dat geserveerd kan worden is afhankelijk van de aanvangstijd.

 

De vragen die we moeten stellen:

 coronavragen

Beantwoord uzelf, of één van uw tafelgenoten een vraag met ‘ja’, dan verzoeken we u om niet te reserveren, of de reservering te verplaatsen naar een ander moment. (Omdat deze vragen bij reservering anders beantwoord zou kunnen worden, dan op de dag van de reservering, vragen we u dit voor binnenkomst nogmaals)

In de periode dat we met een beperkt aantal gasten open mogen en ons gevraagd wordt rekening te houden met 1,5 meter tussen personen, zullen we enkel JRE-menu of het Bib Gourmand menu serveren. We hebben ook weer een kleine à-la-cartekaart. Hiermee zorgen we dat het aantal handelingen in de keuken sterk verminderd wordt, waardoor we tijdens de uren van lunch of diner met minder mensen tegelijk in de keuken hoeven te werken.

Naast de gezondheidscheck zullen we u vragen of u wellicht al weet hoeveel gangen u graag wil gaan eten en of er bijzonderheden zijn waar we qua maaltijdvoorbereiding rekening mee mogen houden. Weet u daar nog geen antwoord op, dan vragen we u dit alvast met je gezelschap te overleggen. Dieet- of menuwensen horen we graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Op de middag of avond zelf kunnen we daar geen aanpassingen meer in doen. Het aantal gangen zou ook al mogen, maar dat kan ook zeker nog op de middag of avond zelf!

 

Je hebt bij ons gereserveerd met:

- 2 personen:

U mag met 2 personen aan een tafel zitten op minder dan 1,5 meter afstand, ook als je niet tot één huishouden behoort.

Behoort u tot één huishouden? Er mogen meer personen aan tafel zitten als zij tot één huishouden behoren.

- 3 personen of meer:

Behoort u tot één huishouden? Er mogen meer dan 2 personen aan tafel zitten binnen 1,5 meter als zij tot één huishouden behoren.

Bestaat het gezelschap uit meerdere huishoudens? In de gemeente Venray wordt akkoord bevonden dat men met 4 personen binnen 1,5 meter aan tafel zit. Heeft u daar bezwaar tegen? Dan overleggen we met u hoe we de gasten het veiligst en gezelligst kunnen plaatsen. We vragen u de tafelindeling te respecteren en niet te gaan schuiven hierin!

Soms lukt het ons om een grotere tafel op te bouwen waar je met je gezelschap op 1,5 meter van elkaar om één tafel kunt zitten tijdens je diner.

Soms moeten we er voor kiezen om het gezelschap op te splitsen in kleinere tafels.

Soms kunnen we, als extra service voor groepen, uitwijken naar onze locatie in het Odapark. Daar kunnen we op bepaalde momenten gebruik maken van het Theehuis.

 

Het bezoek aan De Beejekurf

We ontvangen u aan de poort. Daar stellen we alle gasten wederom de vragen zoals eerder beschreven bij de gezondheidscheck.

Is iedereen fit en gezond? We vragen u dan om u handen te ontsmetten met de daarvoor beschikbare hygiënegel. We vragen u ook om zelf u jas op te hangen. Onze medewerker vertelt u het tafelnummer en in de garderobekast hangt u rechts naast het nummer uw jassen op. Zo vind u aan het einde van u bezoek ook weer snel uw jas terug. Omdat we aan de deur alle checks hebben gedaan mogen we u naar tafel begeleiden.

Op tafel ligt een welkomstbrief met een QR-code. We vragen één iemand van het gezelschap deze te scannen en te zorgen dat gegevens van alle tafelgenoten worden ingevuld. Dit i.v.m. de verplichte vraag aan alle bezoekers om gegevens achter te laten in geval van COVID-19 contact- en bron onderzoek. We zijn verplicht dit u te vragen, u bent niet verplicht uw gegevens achter te laten.

Omdat we de gezondheid van onze gasten en van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, hopen we dat u begrip heeft voor dit protocol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we dit onder controle krijgen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker mogen blijven genieten!!