Restaurant Venray: de Beejekurf
T 0478 58 18 69
  • Home
  • Menukaart
    • Beejekurfmenu - 3 gangen
    • JRE Menu
    • Voor- en tussengerechten
    • Hoofdgerechten
    • Kaas- en desserts
    • Wijnkaart
    • Vegetarisch
  • Arrangementen
    • All-in culinair arrangenmenten
    • Lunch in de Beejekurf
    • Diners en feesten voor grote gezelschappen
    • Beleef de zondag in de Beejekurf
    • Overnachten
  • Reserveren
  • Kadobonnen
  • Zakelijk
  • Over ons
  • contact
  • Icon
  • Icon
  • Icon
  • Icon

Voor- en tussengerechten

Bijzondere voor- en tussengerechten, een ware belevenis!

Kingfish/Noordzeekrab
Venkel-clementine-baharat
15.5

Heilbotfilet
Rendang-kai lan-macadamia
15

Kalfswang/langoustine
Soubise creme-witlof-vadouvan
17

Kwartel
Jus met gerookte thee-aardpeer-gerookte paling
12

Makreel
Brandade-haringkaviaar-ijs van zuring
12

Roodpoot patrijs
Gepofte rode biet-linzen-meloeskes-knolselderij
14

Grietfilet
Oester-hangop-koolrabi-boerenkool
17

 



Reserveren

U kunt bij ons reserveren via Resengo door middel van onderstaand reserveringssysteem.


Please wait

Restaurant de Beejekurf

Paterslaan 15
5801 AS Venray

T 0478 581869
E info@debeejekurf.nl

jre-logo     
facebook

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten (groepen boven 15 personen op reservering zijn in overleg welkom op maandag en dinsdag).

Zondag vanaf 13.00 uur geopend.
Overige dagen vanaf 17.30 uur
geopend.

Lunch woensdag t/m zaterdag
op reservering.

Aanbevolen door

De Michelingids
Gault Millaugids
Lekker
JRE - Jeunes Restaurateurs
       

beejekurf10 footer

Back to desktop versionBack to mobile version