9.5

Resengo score

Home JRE verrassingsmenu

JRE Menu

Het JRE-verrassingsmenu is de ultieme manier om De Beejekurf te beleven.

Je laat je door ons keukenteam verrassen en in de watten leggen met de mooiste seizoensproducten, waarbij we uiteraard oog hebben voor het lekkers uit de regio.

Mocht je alvast een tipje van de sluier willen, dan kun je hier onder verder lezen om te zien wat we in petto hebben. Afhankelijk van het aantal gangen maakt Mathijs de keuze welke gerechten die avond geserveerd gaan worden.

We proberen wekelijks een gerecht te wisselen, zodat het voor iedereen mooi uitdagend blijft en daarnaast mooi met de seizoenen meekoken.

Heb je specifieke wensen of iets wat je liever niet zou willen eten, dan horen we dat graag al bij de reservering van je!

Wil je dat alles verrassing blijft? Lees dan vooral niet verder.

We starten elk diner met 2 amuses

Het is niet mogelijk om zelf een keuze te maken in gerechten. Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij het maken van de reservering. Ook op zaterdag is er het 3-gangenmenu beschikbaar, maar hiervoor is reservering vereist.

JRE

Supplement kaas ipv dessert €5

Wijnsuggestie

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen, weten wat u eet! In verband met een allergie of intolerantie is het niet altijd een feest om uit te gaan eten. Laat ons tijdig weten wat u niet mag eten, dan zorgen wij voor een zorgeloos avondje genieten!

Ook wanneer er iets is wat u liever niet wenst te eten, dan horen we dit graag op voorhand. Op de avond zelf is het voor ons lastig om aanpassingen te maken.