9.5

Resengo score

Home Beej Oda | Theehuis Odapark

Beej Oda - Theehuis Odapark

In het Venrayse Odapark ligt het historische Theehuis. Op deze prachtige plek in het bos, omgeven door kunst, kunnen we al je wensen laten uitkomen! Dit is een geweldige locatie om mooie herinneringen te maken.

9.5

Resengo score

In het Venrayse Odapark ligt het historische Theehuis. Op deze prachtige plek in het bos, omgeven door kunst, kunnen we al je wensen laten uitkomen! Dit is een geweldige locatie om mooie herinneringen te maken.

Trouwen in het Theehuis Odapark
Het Theehuis is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Venray. Naast de ceremonie kun je bij ons deze dag invullen, zoals je zelf graag wilt. En omdat jullie trouwdag jullie speciale moment is, leveren wij altijd maatwerk. Er zijn dus geen vaste opties waar je uit kunt kiezen, we stemmen deze dag helemaal naar jullie wens af. Een geweldige bijkomstigheid is dat meteen ook de locatie voor de foto’s geregeld is! Maak een vrijblijvende afspraak en vertel ons hoe jullie deze dag graag zien!

Feesten en partijen, vergadering of conferentie
Wat de gelegenheid ook is, van borrel tot feestavond, van vergaderlunch tot uitgebreid diner, wij zorgen graag voor een onvergetelijke dag. Ook met je bedrijf of team kun je bij ons terecht. In een microfoon en beamer met scherm is voorzien. Odapark is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Er is ruime parkeergelegenheid bij de ingang van het park aan de Merseloseweg. Voor mindervaliden is er een parkeerplaats naast de ingang van het Theehuis. Bij mooi weer zijn er buiten uiteraard ook plannen te maken op het terras naast het Theehuis. Volledige catering is mogelijk, we denken graag met je mee. En heb je zelf nog andere ideeën, dan horen we die graag!

Afscheid
De dag waar je met elkaar stilstaat bij leven en verlies en waar vieren en verdriet samen kunnen gaan. In het Theehuis is het fijn samen zijn. Voor het afscheid, een dienst en / of het samenzijn daarna kun je bij ons terecht. Het Odapark ligt centraal ten opzichte van crematorium en (natuur-)begraafplaats.

Beej Oda, de Beejekurf

Wat gaat jouw reden zijn om Beej Oda te komen?
Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken en alle mogelijkheden op deze prachtige locatie door te spreken. Dit kan door te mailen naar horeca@odapark.nl of te bellen naar 06 38 15 79 28.