Overnachten

In samenwerking met onderstaande bedrijven kan restaurant De Beejekurf u een overnachtingsarrangement aanbieden. Ontspannen overnachten in één van onderstaande hotels na een heerlijk diner, wat wil u nog meer?

***

Résidence La Vie en Rose

Résidence la Vie en Rose is gevestigd in Lottum. De drie stijlvolle en comfortabele suites waarover La Vie en Rose beschikt zijn alle voorzien van de nodige luxe. In de sfeervolle woonkamer van La Vie en Rose kunt u genieten van een koffie- en wijnbar met open haard. Op het zonneterras kunt u heerlijk genieten van de rust in de omgeving. Na het inchecken in résidence la Vie en Rose  wacht er een culinair driegangen verrassingsdiner.

Gastronomisch Arrangement:
U wordt vanuit résidence La Vie en Rose naar restaurant de Beejekurf gebracht voor een gastronomische smaakbeleving. U geniet van een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en koffie/thee. Na afloop wordt u weer naar résidence La Vie en Rose gebracht voor een heerlijke nacht.

€ 250.00 per persoon

www.residencelavieenrose.nl

***

Villa het Bascour

Heerlijk gastronomisch all inclusive 5-gangen diner en overnachting in Villa het Bascour. U wordt naar De Beejekurf gebracht en weer gehaald na uw diner.

€ 145 per persoon

meer informatie over het arrangement.

***

Hotel Hulsman

In het hartje van Venray vindt u het altijd gezellige Hotel/Café Hulsman. Hotel Hulsman heeft de beschikking over 16 luxe ingerichte Hotelkamers waarin u heerlijk kunt overnachten na een voortreffelijk diner in De Beejekurf. Ontspanning en een persoonlijke service staan bij Hotel Hulsman hoog in het vaandel.

www.hulsmanvenray.nl

***

De Witte Hoeve
Drie sterren hotel de Witte Hoeve ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Venray.  Het hotel beschikt over 30 moderne kamers waarin u volledig in de watten wordt gelegd.  Zo wordt u uitgerust wakker na een avond dineren in ons restaurant.

www.dewittehoeve.com