Met een groot gezelschap? Wij maken er een unieke belevenis van, op locatie of in De Beejekurf!

Dit kunnen we prima voor u verzorgen! Bij ons in het restaurant of op locatie, wij zorgen voor een culinair geslaagde dag voor u en uw gasten. U kunt ook bij ons terecht voor uw feest, of wat dacht u van deze mooie  tafel? Perfect voor uw diner of vergadering in onze tuinkamer, tot 30 personen (*met de huidige maatregelen past een gezelschap van 24 personen aan 4 tafels van 6 personen in de tuinkamer).

grotegezelschappen

In samenwerking met onderstaande bedrijven kan restaurant De Beejekurf u een overnachtingsarrangement aanbieden. Ontspannen overnachten in één van onderstaande hotels na een heerlijk diner, wat wil u nog meer?

***

Résidence La Vie en Rose

Résidence la Vie en Rose is gevestigd in Lottum. De drie stijlvolle en comfortabele suites waarover La Vie en Rose beschikt zijn alle voorzien van de nodige luxe. In de sfeervolle woonkamer van La Vie en Rose kunt u genieten van een koffie- en wijnbar met open haard. Op het zonneterras kunt u heerlijk genieten van de rust in de omgeving. Na het inchecken in résidence la Vie en Rose  wacht er een culinair driegangen verrassingsdiner.

Gastronomisch Arrangement:
U wordt vanuit résidence La Vie en Rose naar restaurant de Beejekurf gebracht voor een gastronomische smaakbeleving. U geniet van een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en koffie/thee. Na afloop wordt u weer naar résidence La Vie en Rose gebracht voor een heerlijke nacht.

€ 250.00 per persoon

www.residencelavieenrose.nl

***

Villa het Bascour

Wanneer u tijdens uw verblijf bij Villa het Bascour gaat eten bij Restaurant De Beejekurf, krijgt u 10% korting op het eten.


Wilt u graag gebruik maken van deze actie? Vraag dan Villa het Bascour de reservering te maken bij Restaurant de Beejekurf.

Meer informatie over restaurant Beejekurf vindt u op www.debeejekurf.nl.

meer informatie over het arrangement.

***

Hotel Hulsman

In het hartje van Venray vindt u het altijd gezellige Hotel/Café Hulsman. Hotel Hulsman heeft de beschikking over 16 luxe ingerichte Hotelkamers waarin u heerlijk kunt overnachten na een voortreffelijk diner in De Beejekurf. Ontspanning en een persoonlijke service staan bij Hotel Hulsman hoog in het vaandel.

www.hulsmanvenray.nl

***

De Witte Hoeve
Drie sterren hotel de Witte Hoeve ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Venray.  Het hotel beschikt over 30 moderne kamers waarin u volledig in de watten wordt gelegd.  Zo wordt u uitgerust wakker na een avond dineren in ons restaurant.

www.dewittehoeve.com


Beejekurf JAN8797Ook voor de lunch bent u van harte welkom in de Beejekurf.

Op zondag zijn wij vanaf 13.00 uur doorlopend geopend.

Heerlijk lui genieten op zondagmiddag? Wij zijn super enthousiast over lunchen op zondagmiddag! Zo lekker lui lang tafelen!

Iets minder lang tafelen kan natuurlijk ook met ons Bib-gourmand menu. Een 3 gangen verrassingsmenu voor € 42.
Wil je lekker uitgebreid tafelen dan kan dat tot maximaal 8 gangen.

We doen je dan een gang kado!


Bestel je 5 gangen, dan betaal je er 4
Bestel je 6 gangen, dan betaal je er 5
Binnenkomst tot 14.00 uur
Dit kado is enkel geldig op zondagmiddag.

Van woensdag t/m zaterdag kunnen we open gaan voor gezelschappen vanaf 8 personen. In verband met planning en inkoop verzoeken we u de aanvraag hiervoor minimaal 48 uur tevoren te doen.

U krijgt een bevesitiging van ons op het moment dat we alles rond hebben!

 

Vanaf heden bieden wij u naast onze vertrouwde menu- en wijnkaart een compleet verzorgd avondje Beejekurf voor een all-inclusive prijs! U geniet dan van een heerlijk menu met het aantal gangen naar keuze, mousserend aperitief, wijnen aangepast aan het menu door onze sommelier, tafelwater en koffie of thee met friandises na. Voor BIJzonder vriendelijke prijzen en natuurlijk met de kwaliteit die u van ons gewend bent!

Klik hier voor de menukaart en prijzen