Drie zwoele zaterdag zomeravonden in het Odapark

Hoe fantastisch is dit! we nemen je mee op culinair avontuur in het theehuis of op het terras van het Odapark Venray

 

Dineren in de sfeer zoals je van ons gewend bent, maar dan op een heel bijzondere historische locatie midden in het Park!

We serveren een 5-gangen menu op de zaterdagavonden in juni (vanaf 13 juni). Je kunt daarbij een lekker glas huiswijn drinken, maar we nemen ook onze aangepaste wijnen mee voor wie graag per gang een extra lekker glas drinkt. Uiteraard hebben we daarnaast een uitgebreid assortiment bieren en andere dranken. Alles volgens de richtlijnen van het RIVM met een maximum van 30 personen.

Elke avond zal er aandacht zijn voor kunst, voor diegene die dat wensen. Op welke manier, dat houden we nog even geheim. We zijn mooie plannen aan het smeden met het team van het Odapark hiervoor!

We hebben, gezien de grote ruimte, de mogelijkheid om te spelen met het aantal tafels en de opstelling. Wil je nu met je vrienden, bedrijf of familie hier gebruik van maken? Wacht dan niet te lang met reserveren, dan gaan we er samen een geweldige avond van maken. 

Wensen of voorkeuren omtrent het menu kunnen we uiteraard rekening mee houden. Deze horen we graag vantevoren, tot uiterlijk de donderdag voor het diner kan dit via mail doorgegeven worden. Kosten voor dit menu zijn € 59,- p.p. (excl. drankjes)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0478-581869

c6310538 3eab 4b22 8744 0cbf70532de0