Over ons

Mathijs Jacobs en Hanneke Verstappen, twee gepassioneerde mensen met liefde voor het vak, gasten in de watten leggen en samen De Beejekurf tot een warme en fijne plek maken.

Samen met ons gedreven team staan wij klaar om u een fijne avond te bezorgen!

Mathijs, chef-kok en eigenaar. Heeft zijn sporen verdiend bij onder andere Valuas in Venlo en Rene Brienen in Well

Sinds 2009, vanaf de opening, als chef-kok in de keuken van De Beejekurf en vanaf 2013 tevens eigenaar van deze BIJzondere plek.

Kwaliteit staat voorop bij Mathijs. Producten vers en het liefst zo dicht mogelijk binnen de regio (waarom het ver gaan zoeken als onze regio zoveel moois te bieden heeft!”). En dan gaan goochelen! Met smaken, maar ook met gave creaties op het bord.

Hanneke, gastvrouw en wijnliefhebber, is nog een jonkie binnen het horecavak. Niet belemmerd door 'hoe heurt het eigenlijk' geeft zij met haar spontaniteit en enthousiasme ieder een fijn welkom en een gevoel van thuis zijn.

Genieten staat voorop bij Hanneke en het liefst met een mooi glas wijn erbij!

Laat je verrassen door ons! Wij leggen je met ons team in de watten en gaan je een onbezorgd BIJzondere avond bezorgen

 

De Beejekurf trots lid van JRE


JRE - Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge Europese toprestaurateurs. Talent en passie voeren daarbij de boventoon, zo blijven we onszelf uitdagen. Black-Box koken, blind proeven, gezamenlijke inkoop, samenwerking, stuk voor stuk ingrediënten voor vernieuwing en inspiratie.  


De chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service.
 
De vijf kernwaarden van JRE zijn:
We care more, we remain true to ourselves, we are open to the new, we bring never-ending passion to life and we create perfect moments.